Før Fødsel

Jeg har lavet to før-fødsels pakker.
De er til dig som oplever fysiske og psykiske gener under graviditeten,
eller dig som ønsker at forberede dig fysisk og psykisk til fødslen.

GRAVIDfokus

Er du gravid og har du fysiske og psykiske gener, som for eksempel:

· Bækkensmerter
· Hovedpine
· Stress
· Angst for fødslen
· Rygsmerter
· Spændte muskler
· Søvnbesvær
· Mistrivsel i graviditeten
· Væske i kroppen
· Tankemylder
· Bekymret for fødslen

Eller har du brug for ro og balance i kroppen, samt at lære dig selv bedre at kende. Så er “GRAVIDfokus pakken” noget for dig.

Vi vil gennem samtale, øvelser og/eller manuel behandling arbejde med hvordan du kan påvirke og håndtere dine smerter/gener i det daglige, men også forberede dig til fødslen. Du lærer koblingen mellem dit hoved og din krop at kende, samt bliver bevidst om de signaler din krop sender. Det betyder at du har en bedre forudsætning for at tage vare på dig selv under graviditet og fødsel. Da tanker og følelser påvirker kroppen og omvendt, inddrages både din livssituation, dine følelser og din fysiske tilstand.

· Den manuelle behandling foregår enten på briks eller på en måtte. Det er blide massageligende greb, der regulere spændinger og afbalancere nervesystemet. 

Pris: 550,- pr. time

FØDSELfokus

Pakken er for dig der ønsker at forberede dig fysisk og psykisk til fødslen. Her får du viden og praktisk erfaring indenfor:

· Føde -og vestillinger
· Faserne i fødslen
· Vejrtrækningsøvelser
· Afspænding
· Smertelindring
· Redskaber til fødslen
· Hvad fødselshjælperen kan gøre til fødslen

Pakken er delt op i tre hovedemner. Du kan booke én, to eller alle tre. Den er både tiltænkt den gravide og hendes fødselshjælper, I kan vælge om fødselshjælperen deltager til alle tre emner eller kun den specifikt til fødselshjælperen.

· Fødslens forløb
Vi gennemgår faserne til fødslen; den latente, den aktive og pressefasen. Til alle faserne vil vi præsentere hvilke kropslige og mentale øvelser der støtter fødslens forløb. Vi prøver øvelserne inden fødslen, så kroppen husker dem og bedre kan finde dem frem til fødslen. Du får afprøvet hvilke fødestillinger og øvelser der er mest naturlige for dig og din krop.

· Naturlig smertehåndtering
Til dette emne arbejder vi med, hvordan du kan bruge kroppen som redskab til håndtere fødselssmerterne i de forskellige faser. Du prøver forskellige vejrtrækningsteknikker, afspændende øvelser og hvordan du kan bruge hjælpemidler. Den naturlige smertehåndtering vil ikke i alle tilfælde kunne stå alene, men være supplerende til den medicinske smertelindring og være med til at du får mere medbestemmelse over egen fødsel.

· Fødselshjælperens rolle
Vi kigger på vigtigheden af fødselshjælperens rolle og giver konkrete øvelser til hvordan hun/han kan støtte og give tryghed til den fødende undervejs i de forskellige faser.

Pris: 550,- pr. time

Ved et forløb er prisen:
én gang 550,-
to gange 900,-
tre gange 1350,-

Book din tid gennem kontakt-formularen eller på Emilie@dengodestart.dk