Efter Fødsel

Jeg har lavet tre efter-fødsels pakker.
Pakkerne er lavet så der er en henvendt til mødregruppen,
en med fokus på dig eller jer som forældre
og en med fokus på den nybagte mor.

MØDREgruppen

Denne pakke er for dig og din mødregruppe og den giver jer mulighed for at træne; sanser og motorik med jeres børn, kroppen efter fødslen, samt få en spændende lærerig dag sammen.

Vi kan komme ind på følgende:

· Babymassage
I vil blive guidet gennem berøringen af jeres børns kroppe. Berøringen kan give ro til babyen og være med til at skabe tilknytning, samt stimulere fordøjelsen og  forbedre musklernes koordination.

· Babymotorik
Den motoriske udvikling vil blive udforsket gennem leg. De forskellige lege, vil støtte op om og træne motorikken, sådan at dit barn får en øget bevidsthed for hvad kroppen kan. Legene vil blive tilpasset dit barns udviklingstrin og humør.

·  Træning for mor
Vi vil gerne kombinere træningen med leg, sådan at du kan være sammen med dit barn samtidig med at du får trænet. Vi træner blandt andet bækkenet, bækkenbunden og mavemusklerne efter fødslen, men inddrager hele kroppen.

· Sansestimulering
Når vi stimulere sanserne er vi med til at træne dem stærkere. Her vil vi gennem leg, hvor baby har det hyggeligt og sjovt, træne og stimulere de forskellige sanser, som for eksempel vestibulærsansen, proprioceptivesansen og taktilsansen.

· Samtaler om barnets og jeres trivsel som mødre
En fødsel og starten på forældreskabet kan være følelsesmæssig og udfordrende. Der kan derfor være behov for at sætte tid af til at bearbejde dette, gennem dialog.

Vi tager det hele i dit barns tempo og kan derfor aldrig forudsige hvordan det tiden forløber.
Hvis du overvejer at invitere din mødregruppe hjem til leg og træning, kan du kontakte mig på Emilie@dengodestart.dk

Pris: 1000,- pr. gang

Prisen er for hele mødregruppen, og for ca. 1 t. 30min.

FORÆLDRE-BARNfokus

Denne pakke er for dig/jer som forældre, der ønsker at styrke tilknytningen til dit/jeres barn og støtte dets udvikling gennem berøring og leg. Primært fra 0-1,5 år.

Vi tilbyder:

· Babymassage
Du/I vil blive guidet gennem berøringen af dig/jeres barns krop. Berøringen kan give ro til babyen og være med til at skabe tilknytning, samt stimulere fordøjelsen og forbedre musklernes koordination.

· Babymotorik
Den motoriske udvikling vil blive udforsket gennem leg. De forskellige lege, vil støtte op om og træne motorikken, sådan at dit/jeres barn får en øget bevidsthed for hvad kroppen kan. Legene vil blive tilpasset dit/jeres barns udviklingstrin og humør.

·  Træning for mor
Vi vil gerne kombinere træningen med leg, sådan at du kan være sammen med dit barn samtidig med at du får trænet. Vi træner blandt andet bækkenet, bækkenbunden og mavemusklerne efter fødslen, men inddrager hele kroppen.

· Sansestimulering
Når vi stimulere sanserne er vi med til at udvikle dem. Her vil vi gennem leg, hvor dit/jeres barn har det hyggeligt og sjovt, træne og stimulere de forskellige sanser, som for eksempel vestibulærsansen, proprioceptivesansen og taktilsansen.

· Samtaler om barnets og din/jeres trivsel som forældre
En fødsel og starten på forældreskabet kan være følelsesmæssig og udfordrende. Der kan derfor være behov for at sætte tid af til at bearbejde dette, gennem dialog.

Det hele sker på barnets præmisser og vi tager selvfølgelig hensyn til bleskift, amning osv. Ønsker du viden om eller øvelser til særlige behov, for eksempel søvnproblemer, motorisk uro eller sansestimulation, så tilrettelægger vi tiden så du/i og din/jeres baby får mest muligt ud af det. Derudover vil der også være plads til, at vi får en snak om hvordan du/i trives som forældre. 

Jeg kommer hjem til jer og vi bruger tiden på netop det I har brug for, for at i får en god start. I kan vælge at være én eller to forældre til stede.

Pris: 550,- pr. time

MORfokus

I denne pakke fokuserer vi på dig som nybagt mor og på hvordan du har det efter din fødsel, både fysisk og psykisk.

Genkender du, at:
·
Have smerter i kroppen efter fødslen
·
Dine muskler er spændte
·
Tænke meget over fødslen
·
Fødslen har påvirket dig psykisk eller fysisk
·
Mangle søvn

Så tilbyder vi i denne pakke manuel behandling, samtaler og øvelser tilpasset dig og din krop, så du lærer hvordan du kan påvirke og håndtere dine smerter/gener i det daglige. Du lærer koblingen mellem dit hoved og din krop at kende, samt bliver bevidst om de signaler din krop sender. Det betyder at du har en bedre forudsætning for at tage vare på dig selv, som mor og dermed også tage vare på dit barn. Da tanker og følelser påvirker kroppen og omvendt, inddrages både din livssituation, dine følelser og din fysiske tilstand.

Vi har fokus på dig og derfor anbefaler vi at tiden lægges i forbindelse med barnets lur eller i mens andre passer barnet.

· Den manuelle behandling foregår enten på briks eller på en måtte. Det er blide massageligende greb, der regulere spændinger og afbalancere nervesystemet. 

Pris: 550,- pr. time

Book din tid gennem kontakt-formularen eller på Emilie@dengodestart.dk